Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona is bereid conflict met rebellerende Arthur hoog te laten oplopen'

Laatste update:

Arthur gaat Barcelona aan het einde van het seizoen verlaten voor Juventus, terwijl Miralem Pjanic de omgekeerde weg gaat bewandelen. Radio Catalunya meldde maandagavond dat Arthur zich incorrect behandeld voelde door het bestuur van Barcelona, dat hem onder druk zou hebben gezet om een overgang naar Juventus af te ronden. De verkapte ruildeal tussen Arthur en Pjanic werd volgens diverse Spaanse media door het bestuur van Barça niet geïnitieerd om sportieve redenen, maar om de begroting van dit seizoen sluitend te kunnen krijgen.

Trainer Quique Setién liet Arthur buiten de selectie voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Alavés (0-5 overwinning), maar wil wél een beroep doen op de middenvelder tijdens de eindfase van de Champions League. Barcelona begint deze week aan de voorbereiding op het returnduel met Napoli, dat op zaterdag 8 augustus plaatsvindt. In februari eindigde de heenwedstrijd in Italië in 1-1. Dinsdag stond de eerste training op het programma, maar Arthur was daar andermaal niet van de partij.

Hij verblijft voorlopig nog in Brazilië en is geenszins van plan om nog terug te keren naar Barcelona. Als het aan Arthur ligt, wordt zijn tot het einde van dit seizoen lopende contract per direct verscheurd. Mundo Deportivo schrijft dat de middenvelder geen enkele aanleiding ziet om nog onderdeel uit te maken van de selectie van de Catalanen, omdat hij toch niet aan spelen toekomt. Arthur kwam in de laatste zes wedstrijden niet meer aan spelen toe en werd al gapend gefotografeerd op de reservebank bij Barcelona, wat tot ongenoegen bij de Catalanen leidde.

Arthur wil bovendien niet dat de clubleiding van Barcelona die hem graag weg wil hebben kan profiteren van hem. Bij Barcelona is men echter van mening dat de Braziliaan al teveel met zijn gedachten bij Juventus is en daarom niet speelt. De Catalanen volgen in hun ogen letterlijk de gemaakte afspraken met Arthur en Juventus, waardoor men niet van plan is om zijn contract nu te ontbinden. Sterker nog, Barcelona werkt momenteel met sportief Éric Abidal, algemeen directeur Grascar Grau en de juridische afdeling aan disciplinaire stappen tegen Arthur. De club lijkt bereid om het conflict met Arthur indien nodig hoog te laten oplopen.

Snap jij de houding van Arthur?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties