Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona is een goed voorbeeld en je ziet het ook bij Manchester United'

Laatste update:

De Serviër zegt in gesprek met FourFourTwo dat hij in de 26-jarige Engelsman 'gelooft': "Hij heeft het vorig seizoen goed gedaan en kan alleen maar beter worden. Hij heeft de juiste mentaliteit om te verdedigen en heeft ook nog eens de juiste fysieke gesteldheid. Hij houdt ervan om te verdedigen en met de juiste partner kan hij alleen maar beter worden."

De inmiddels gestopte Vidic vindt dat er ook niet te veel van Smalling gevraagd moet worden. Hij stelt vast dat verdedigers allereerst moeten kunnen verdedigen: "Het voetbal verandert en Barcelona is daar een goed voorbeeld van. Hun middenvelders zijn daar verdediger en als je tegen Barcelona speelt, speel je altijd tegen een team dat aanvalt."

"Je ziet het zelfs bij Man United. Daley Blind en Michael Carrick spelen daar als verdedigers en ook linksbacks worden als centrale verdedigers gebruikt. Dat kwam vroeger nooit voor. Ik weet niet of het spel nu verandert of dat er te weinig échte verdedigers meer zijn. Ik weet ook niet of de trainers van tegenwoordig nog wel echt op zoek zijn naar verdedigers", besluit Vidic.

Wie is een betere centrale verdediger?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties