Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona is misschien sterker, maar in een finale tellen andere zaken'

Laatste update:

Allegri verklaarde zelfs plezier te hebben gehad langs de lijn, zeker in de tweede helft. Daarmee deelde hij opnieuw een sneer uit naar zijn criticasters, die aan het begin van het seizoen hun vraagtekens zette bij de komst van Allegri als vervanger van Antonio Conte. "Dat is normaal. Maar het team heeft hard gewerkt en is blijven winnen. Ik ben erg gelukkig. Mijn band met de fans is ook goed."

"Ik weet dat ik niet door iedereen aardig word gevonden, omdat ik mijn vreugde niet zo vaak uit. Maar van binnen voel ik veel emoties", vervolgt hij. Die krijgen wat hem betreft nu een week de tijd om hun gang te gaan. "We moeten nu rusten, anders kunnen we op 6 juni tegen Barcelona niet meer lopen. Mijn spelers moeten ook genieten van hun prestaties."

Na een paar dagen van rust, kan de blik dan op het laatste competitieduel met Verona en de Champions league-finale tegen Barcelona. "Dit elftal heeft alles wat nodig is om te winnen", denkt Gianluigi Buffon. "Als de spelers van Barcelona allemaal honderd procent zijn op de dag van de finale, staat ons wat te wachten. Maar we zullen open kaart spelen. Barcelona mag dan sterker zijn, in een finale telt dat niet altijd. Ook vorm van de dag en geluk spelen een rol."

UEFA Champions League
Juventus
1 - 3
FC Barcelona
Juventus wint de Champion League

Meer nieuws

Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
0
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
1
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
8
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
22
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties