Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona is na één helft klaar met Alavés en grijpt Copa del Rey

Laatste update:

De vicekampioen verloor slechts een van de laatste elf ontmoetingen met Alavés en bleef ook dit keer dus overeind. Zoals verwacht mocht worden domineerde Barcelona het balbezit en naarmate de eerste helft vorderde, werd men ook steeds gevaarlijker. De eerste echt grote mogelijkheid was echter voor de blauwhemden uit het Baskenland, want Ibai Gómez knalde de bal tegen de binnenkant van de paal en Jasper Cillessen had alle geluk van de wereld dat de bal de lijn niet passeerde. De doelman moest na 33 minuten alsnog vissen, op een fantastische vrije trap van Theo Hernández.

🚨MUST SEE🚨 | Wat een lekker doelpunt van FC Barcelona, met Leo Messi in de hoofdrol ⬇️

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 27 mei 2017

Die treffer betekende de 1-1, want Lionel Messi had eerder voor de openingstreffer gezorgd door op aangeven van Neymar de bal keurig in de hoek te plaatsen. Barcelona wilde koste wat kost met een voorsprong de rust in en na kansen voor onder anderen Messi en Rakitic werd het na 45 minuten 2-1: na een vlot lopende aanval belandde de bal via invaller André Gomes bij Neymar en de Braziliaan kon de bal van dichtbij binnen lopen. Alavés was opnieuw op achtervolgen aangewezen en incasseerde in de blessuretijd ook nog de 3-1: Paco Alcácer prikte van dichtbij binnen na een weergaloze solo van Messi.

Barcelona wist dat de zege eigenlijk wel binnen was en er zouden in de tweede helft ook geen doelpunten meer vallen. Alcácer was na vier minuten wel dicht bij zijn tweede, maar stuitte op doelman Fernando Pacheco. De beste kansen waren nog voor Alavés, want Cillessen moest twee keer ingrijpen en werd geklopt door Deyverson, maar het doelpunt van de Barcelona werd vanwege buitenspel afgekeurd. De aansluitingstreffer bleef uit en daardoor kon het niet meer spannend worden in het Vicente Calderón en kon Barcelona de 3-1 voorsprong over de streep trekken.

-
Een geflatteerde zege voor Barcelona?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
2
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
40
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties