Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona kalm: 'Veel clubs willen onze spelers hebben, dat is normaal'

Laatste update:

In een interview met het Franse radiostation RMC antwoordt de preses van de Catalanen ontkennend op de vraag of de gouden tridente Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar wellicht uiteen komt te vallen tijdens de transferperiode. "Nee, dat houd ik voor onmogelijk. Al onze spelers zijn hier erg gelukkig, zowel bij de club als in de stad. Het is ook gewoon heel fijn om hier te leven", geeft Bartomeu aan.

"Spelers zitten graag bij een club die wint. Ik ben dus nergens bang voor, want iedereen is hier tevreden en niemand heeft me gevraagd weg te mogen. Ja, ik lees de pers. Veel clubs willen onze spelers hebben en dat is normaal, want ze zijn erg goed. Maar ik hoor alleen maar dat de spelers zich hier goed voelen en wij bereiden ons gewoon voor op het nieuwe seizoen", aldus de voorzitter.

Dani Alves
Toch lijkt het erop dat sowieso één man weggaat: Dani Alves. De Braziliaanse rechtsback komt al jaren uit voor Barcelona, maar diverse Spaanse media claimen dat hij naar Juventus vertrekt. Zowel Cadena SER als ook Catalunya Ràdio weet dat de verdediger aan de slag gaat in Turijn en zijn nog éen jaar lopende contract laat afkopen door de Italianen.

Denk je dat Barcelona in de zomer spelers kwijtraakt?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties