Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona kan alleen zakendoen door Griezmann in deal te betrekken'

Laatste update:

Tuttosport meldt zaterdag dat de Catalanen daarom van plan zijn om een aantal spelers aan te bieden om zo de transfersom voor Martínez omlaag te brengen. Arturo Vidal, Carles Aleñá (momenteel verhuurd aan Real Betis), Philippe Coutinho (momenteel verhuurd aan Bayern München en al eerder actief bij Inter) en Jean-Clair Todibo (momenteel verhuurd aan Schalke 04) zouden alle vier op de nominatie staan om naar het Giuseppe Meazza te vertrekken.

Valverde: 'Misschien ga ik volgend seizoen wel naar Australië'

De sportkrant uit Turijn voegt echter toe dat i Nerazzurri het vizier op een andere speler van Barcelona hebben gericht. De huidige koploper zou alleen zaken willen doen als ook de mogelijkheid om Antoine Griezmann aan te trekken op tafel wordt gelegd. De Fransman werd afgelopen zomer nog voor 120 miljoen euro overgenomen van Atlético Madrid, maar heeft moeite om zijn draai te vinden bij Barcelona.

Inter zou Griezmann zodoende een 'ontsnappingsroute' kunnen bieden en heeft daarmee meteen een nieuwe partner voor Romelu Lukaku binnen. La Gazzetta dello Sport weet overigens toe te voegen dat Griezmann niet de enige kandidaat is om Martínez op te volgen: ook Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubameyang geldt als een mogelijke vervanger van de Argentijn.

Vind jij dat Barcelona akkoord moet gaan met een eventueel vertrek van Antoine Griezmann?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties