Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona kan en wil niet voldoen aan 75 miljoen euro en zet troefkaart in'

Laatste update:

Sevilla, dat Diego Carlos nog geen jaar geleden voor vijftien miljoen euro overnam van FC Nantes, heeft echter geen enkele intentie om de Braziliaan van de hand te doen. Los Rojiblancos verwijzen geïnteresseerde clubs al tijden naar de gelimiteerde afkoopsom van Diego Carlos, die vastgesteld is op 75 miljoen euro. "Barcelona kan en wil daar niet aan voldoen, omdat het aantrekken van Neymar van Paris Saint-Germain en Martínez van Internazionale de absolute topprioriteit heeft", zo schrijft Sport.

Om een transfer van Diego Carlos toch mogelijk te maken, zet Barcelona naar verluidt in op een
'troefkaart'. De club beschikt nog altijd over Ivan Rakitic, die tussen 2010 en 2014 furore maakte bij Sevilla en met zijn goede prestaties een overgang naar Barcelona bewerkstelligde. Rakitic mag inmiddels vertrekken uit het Camp Nou en zou daarom ingezet kunnen worden als ruilmiddel. De 32-jarige Kroaat ontmoette zijn vrouw Raquel Mauri in Sevilla en heeft meermaals aangegeven na zijn carrière terug te willen keren naar de Zuid-Spaanse stad.

Of Sevilla mee wil werken aan een ruildeal tussen Diego Carlos en Rakitic is echter te betwijfelen. De Spaanse subtopper ziet liever een groot geldbedrag betaald worden voor de Zuid-Amerikaanse verdediger en weet dat Liverpool óók nadrukkelijke belangstelling heeft. De Engelse grootmacht is ruimschoots voldoende kapitaalkrachtig om te voldoen aan de afkoopclausule van Diego Carlos, waardoor Barcelona buitenspel zou komen staan.

Is Diego Carlos een gewenste versterking voor Barcelona?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
95
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties