Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona kan gaan cashen voor overbodige huurling: 'Wij hebben interesse'

Laatste update:

Aleñá stond bij Barcelona jarenlang te boek als groot talent, maar wist nooit volledig door te breken. De middenvelder beleefde onder Ronald Koeman een uiterst moeizame eerste helft van het seizoen, waarin hij slechts tot twee invalbeurten in LaLiga kwam. De trainer van Barcelona verleende in januari toestemming voor een verhuurperiode bij Getafe, waar Aleñá zich direct in de basis knokte en nog geen wedstrijd miste. De Spanjaard staat na vijftien competitieduels op één doelpunt en twee assists voor de nummer vijftien van LaLiga.

"We zijn erg blij met zijn prestaties", zegt Torres, de voorzitter van Getafe dus. "Als Barça hem volgend seizoen niet gaat gebruiken en hem wil verkopen, zullen we proberen hem bij ons te houden. Hij is hier gelukkig, maar hij is speler van Barcelona en ze zullen moeten beslissen of ze hem terug willen. We zullen bekijken wat onze mogelijkheden zijn om hem te kopen, maar we moeten ons eerst focussen op de strijd tegen degradatie, want als we uit LaLiga degraderen, dan zijn we sowieso kansloos." Getafe staat zeven wedstrijden voor het einde vier punten boven de degradatiestreep.

Het contract van Aleñá bij Barcelona loopt medio 2022 af en het lijkt dan ook waarschijnlijk dat de Catalanen hun jeugdproduct in de zomerse transferperiode willen verkopen, om op die manier een transfersom veilig te stellen. In Spaanse media werd gedurende de eerste helft van het seizoen veelvuldig geschreven over de vermeende moeizame relatie tussen Aleñá en Koeman, al ontkende eerstgenoemde dat daar sprake van was bij zijn tijdelijke vertrek naar Getafe.

"Ik vind niet dat hij (Koeman, red.) mij in de steek heeft gelaten", vertelde Aleñá in januari in gesprek met Marca. "Uiteindelijk heeft hij gekozen voor andere spelers op het middenveld. Dan moet je verstandig zijn als je merkt dat je niet in aanmerking komt voor speelminuten. Ik had rustig kunnen blijven, maar ik had al langere tijd niet gespeeld en het was lastig om dat om te draaien. Misschien stelde hij dat niet op prijs."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties