Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona kan markt mogelijk nog op na bod van 18 miljoen uit Londen

Laatste update:

The Cottagers hebben volgens de berichtgeving een bod van achttien miljoen euro voor Todibo neergelegd in het Camp Nou. Everton leek lange tijd de beste papieren voor de komst van de verdediger in handen te hebben, maar the Toffees wilden hem enkel huren. Doordat Barcelona hier niet aan wilde en Everton zijn twijfels had over een directe overstap van Todibo, schakelde de club uit Liverpool door naar Ben Godfrey van Norwich City.

Door het afhaken van Everton is de weg nu vrij voor Fulham om werk te maken van de komst van Todibo. De Londenaren zijn er nog niet in geslaagd om een persoonlijk akkoord te bereiken met de stopper, maar hopen de deal voor het sluiten van de transfermarkt op maandag over de streep te kunnen trekken. De promovendus is het seizoen begonnen met nederlagen tegen Arsenal, Leeds United en Aston Villa en is druk op zoek naar defensieve versterkingen.

Als Barcelona erin slaagt om Todibo voor maandag te verkopen kan het mogelijk ook zelf nog de transfermarkt op. De Catalanen zitten al geruime tijd achter Manchester City-verdediger Eric García aan, maar moesten eerst transferinkomsten genereren om concreet werk te kunnen maken van zijn komst. Ook Memphis Depay wordt al enige tijd in verband gebracht met een overgang naar Barcelona.

Denk jij dat Barcelona inderdaad het best permanent afscheid kan nemen van Jean-Clair Todibo?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
31
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties