Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona kan tien punten los komen na nieuwe klap voor Atlético

Laatste update:

Diego Simeone had, in tegenstelling tot in de midweekse wedstrijd tegen Juventus, weer de beschikking over Diego Costa en Thomas Partey. De geblesseerde Santiago Arias werd op de linksbackpositie afgelost door Saúl Níguez, terwijl Filipe Luis en Lucas Hernández er vanwege blessures niet bij waren. Atlético wist in de eerste helft geen indruk te maken. De voorhoede stichtte maar weinig gevaar; de beste kansen waren voor Athletic. Ibai Gómez was verreweg de gevaarlijkste man van de thuisploeg. De buitenspeler kreeg twee goede kansen, waaronder een halve volley die na 34 minuten ternauwernood werd verwerkt door doelman Jan Oblak.

In de tweede helft ging het alsnog mis voor de bezoekers. Zeventien minuten voor tijd nam Inigo Córdoba van Athletic de bal over aan de linkerflank, waarna hij de bal richting de tweede paal stuurde. Daar stond Inaki Williams al te wachten om af te ronden: 1-0. De enige serieuze kans in het tweede bedrijf tot dat moment was ook voor de thuisploeg: Iker Muniain knikte richting doel en dwong Oblak tot een ingreep. Na de 1-0 bleef Atlético onmachtig in aanvallend opzicht. Simeone bracht Ángel Correa binnen de lijnen om een comeback te forceren. Het tegendeel gebeurde: invaller Kenan Kodro maakte een eind aan de resterende twijfels.

Door de nederlaag in Baskenland kan koploper Barcelona uitlopen naar een voorsprong van tien punten, als het zondag wint op bezoek bij Real Betis. Bovendien heeft Atlético nog maar twee punten voorsprong op Real Madrid, dat derde staat. Athletic Club stijgt van de twaalfde naar de negende plaats. Men heeft nog uitzicht op de zesde plek, die recht geeft op deelname aan de tweede voorronde van de Europa League.

-
Eindigt Atlético Madrid als tweede in LaLiga?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
3
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Eerste EK-deelnemer maakt selectie precies een maand voor de start bekend
5
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties