Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona kent eis Dortmund: 'En het wordt niet 30 of 31 augustus'

Laatste update:

Een eerste bod van 85 miljoen euro plus 20 miljoen euro aan bonussen werd door Dortmund geweigerd. Volgens Sport accepteerde de werkgever van Peter Bosz vervolgens een bod van 100 miljoen euro, maar zijn beide clubs nog niet akkoord over de bonussen die daarbovenop zouden kunnen komen. Naar verluidt wil Dortmund nog uitzicht hebben op dertig miljoen euro extra. Voor Barcelona is dat bedrag vooralsnog te gortig. Technisch directeur Michael Zorc noemt richting de buitenwereld echter geen bedragen.

Dembélé is voor onbepaalde tijd geschorst en zint nadrukkelijk op een transfer naar Camp Nou. Eerder liet Barcelona via algemeen directeur Pep Segura al weten 'dicht bij' zijn komst te zijn. Volgens Zorc staat Dortmund 'via een werknemer' in contact met Dembélé en diens zaakwaarnemer en weet men waar de aanvaller uithangt: in Frankrijk. "We hebben een duidelijk beeld van de transfersom die we willen ontvangen. Daar zijn Barcelona en de speler zelf mee bekend", voegt hij toe bij Sky. "Als aan onze eis wordt voldaan, dan wordt hij deze zomer getransfereerd. Maar het zal niet op 30 of 31 augustus gebeuren."

Is Ousmane Dembélé de ideale opvolger van Neymar?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties