Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona kent mogelijke tegenstander in finale van Copa del Rey

Laatste update:

Sevilla won de Copa del Rey vijf keer en in het seizoen 2009/10 voor het laatst. Het team van Vincenzo Montella zal het op 21 april in de eindstrijd waarschijnlijk moeten opnemen tegen Barcelona, want die club verdedigt donderdagavond een 1-0 voorsprong tegen Valencia. Montella is overigens de derde Italiaanse trainer die de Copa-finale haalt, na Claudio Ranieri in 1999 en Carlo Ancelotti in 2014.

Sevilla zat al na een kwartier op rozen, want toen tikte Correa binnen na een goede actie van Luis Muriel. Een minuut voor tijd viel de definitieve beslissing: Vázquez knalde met zijn linker raak na een uitstekende counter. Sevilla, dat in LaLiga op de zesde plaats staat, neemt het komende zondag op tegen nummer negen Girona.

-
Denk jij dat Sevilla de Copa del Rey wint?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
12
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties