Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona kent verrassende matchwinner: 'Hij laat zien dat hij kan scoren'

Laatste update:

Alcácer is blij dat hij een productieve bijdrage kan leveren aan Barcelona, zeker omdat steeds meer getwijfeld werd aan zijn toegevoegde waarde. "Een spits leeft van goals. Ik had in het begin een negatievereeks en uiteindelijk vallen ze erin. Je moet blijven werken en op je kansen wachten. Het moet niet over mijn wedstrijd gaan, maar over het feit dat we als team ontzettend hard hebben gewerkt. Dat is positief."

"Een voetballer moet de kansen die hij krijgt van een trainer benutten. Ik ben blij met mijn doelpunten, maar het resultaat maakt mij nog blijer." Ernesto Valverde was blij met de inbreng van Alcácer. "Hij heeft twee belangrijke doelpunten gemaakt en we hopen dat hij nu meer zelfvertrouwen heeft", zo vertelde de trainer van Barcelona. "Hij heeft niet veel gespeeld, maar hij laat zien dat hij kan scoren en daar ben ik blij om."

"Ik heb een sterke selectie tot mijn beschikking en iedereen kan doelpunten maken. De credits zijn altijd voor de spelers, die onder grote druk moeten presteren." Een hattrick zat er niet in voor Alcácer, die meteen na zijn uiteindelijk winnende treffer in de 65e minuut naar de kant werd gehaald. "Hij speelde heel goed, maar hij was ook moe. Zijn positie op de vleugel was erg veeleisend."

-
Denk jij dat Paco Alcácer ooit basiskracht van Barcelona zal worden?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties