Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Barcelona komt in actie en praat reeds met zaakwaarnemer Guido Albers'

Laatste update:

Van de Beek zou het middenveld van Barcelona, dat het afgelopen seizoen onder de ontslagen Quique Setién matig presteerde, van nieuwe impulsen moeten voorzien. De middenvelder van Ajax staat al maanden op de nominatie om een transfer te maken, maar de laatste weken is het rustig rond zijn persoon. Eerder toonden zowel Real Madrid als Manchester United volgens De Telegraaf concrete belangstelling.

Ronald Koeman naar Barcelona: 'Veel hangt af van het instapmoment'

Al vorig jaar zomer leek Real Madrid de volgende bestemming van de 23-jarige Van de Beek te worden. Waar Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt weggingen, bleef Van de Beek echter actief in de Johan Cruijff ArenA. Volgens De Telegraaf bereikte Real begin dit jaar alsnog overeenstemming met Ajax over een transfersom van vijftig miljoen euro voor de Oranje-international. Door de coronacrisis besloot de Koninklijke echter om de transfer af te laten ketsen.

Begin juni bracht het Nederlandse dagblad vervolgens het nieuws dat Manchester United wilde profiteren van de situatie. The Red Devils zouden bereid zijn om aan de vraagprijs van vijftig miljoen euro te voldoen, waardoor niets een overgang meer in de weg leek te kunnen staan. Manchester United besloot in de maanden die volgde echter niet door te pakken, waardoor Van de Beek met Ajax aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen. De aanvallende middenvelder ligt nog twee seizoenen vast.

Alfredo Martínez, journalist van radiozender Onda Cero, verzekert eveneens dat Van de Beek een van de spelers is waar Koeman bij Barcelona met oog op de komende voetbaljaargang om heeft gevraagd. Martínez stelt dat Barcelona de transferwaarde van de middenvelder op 25 tot 30 miljoen euro schat, al is maar de vraag of Ajax dezelfde mening is toegedaan.

Is Donny van de Beek van toegevoegde waarde voor Barcelona?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties