Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona komt in de knel en vraagt twee oudgedienden opnieuw om loonoffer

Laatste update:

De verkoop van het belang in Barça Studios leverden los Azulgrana weliswaar honderd miljoen euro op, maar mogelijk is dit niet afdoende en moeten ook de salarissen worden verlaagd. Om aan de Financial Fair Play-regels te voldoen en ook om de nieuwste aanwinsten te kunnen inschrijven, is dit noodzakelijk. Nu zijn zomeraanwinsten Robert Lewandowski, Franck Kessié, Raphinha en Andreas Christensen nog niet speelgerechtigd. Ook Sergi Roberto en Ousmane Dembélé, die onlangs hun contract verlengden, mogen nog niet spelen in LaLiga.

Barcelona opent het nieuwe seizoen al over negen dagen, thuis tegen Rayo Vallecano. Maar het is allerminst zeker welke elf trainer Xavi op kan stellen. Een oplossing kan zijn om nog een belang van 25% in Barça Studios te verkopen, om zo nóg meer inkomsten te genereren. Het bestuur van Barcelona heeft echter besloten om teamoudsten Busquets en Piqué te benaderen voor een loonoffer, zo meldde journalist Gerard Romero.

Afgelopen zomer waren de twee captains de eersten die instemden met een salarisverlaging. En nu moeten zij dat waarschijnlijk opnieuw doen. In een eerder stadium leek het erop dat zij hier terughoudend op reageerden. Gisteren werd Busquets al gespot tijdens een ontmoeting met vice-president Rafa Yuste, directeur Mateu Alemany en adviseur Jordi Cruijff. Later was er ook een bijeenkomst met Piqué waar eerdergenoemde functionarissen en president Joan Laporta bij aanwezig waren.

Om ruimte te maken in de salarishuishouding, is Barça volop bezig om spelers te verkopen. Dit is tot op heden nog niet erg succesvol gebleken. Weliswaar zijn Riqui Puig (Los Angeles Galaxy) en Neto (Bournemouth) bijna rond met nieuwe clubs en zijn Philippe Coutinho en Óscar Mingueza vertrokken. Maar met de komst van peperdure spelers is dit niet genoeg. De Catalanen willen onder anderen ook af van Martin Braithwaite en Samuel Umtiti en staan naar verluidt ook niet onwelwillend tegenover een vertrek van Frenkie de Jong.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
27
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties