Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona komt met de schrik vrij bij recordwedstrijd Messi in Sevilla

Laatste update:

De ogen waren zondagavond uiteraard allemaal gericht op Messi, die woensdag geblesseerd uitviel tegen Benfica maar zondag gewoon kon spelen, en de Argentijn stelde niet teleur. De eerste mogelijkheden van het duel waren weliswaar voor Betis, via Salva Sevilla en een vermeende handsbal van Gerard Piqué, maar Messi zette Barcelona na een kwartier spelen op voorsprong. De aanvaller ontving de bal in het centrum van het veld, vond ruimte voor een dribbel naar links en opende de score met een laag schot in de verre hoek. Andrés Iniesta verdubbelde kort hierna bijna direct de marge, maar zijn wippertje werd over het doel getikt door Adrián.

Bij de volgende kans werd de voorsprong wel verdubbeld en weer was het Messi die scoorde. De aanvaller bediende Iniesta en kreeg de bal terug van de balgoochelaar, waarna hij het wereldrecord van Gerd Müller brak. Xavi probeerde even later te scoren met een schot vanuit de tweede lijn, maar hij stuitte op Adrián, die zag hoe Ruben Castro er zeven minuten voor rust voor zorgde dat de spanning terugkeerde in de wedstrijd. De aanvaller omzeilde de buitenspelval, omdat Jordi Alba niet stapte, en bleef oog in oog met Victor Valdés koel in de afronding: 1-2.

Het fanatieke publiek in Sevilla ging er eens goed voor zitten en de fans zagen Betis goed beginnen aan de tweede helft. Een fout van Valdés leverde bijna de gelijkmaker op, maar de keeper kon zijn slippertje herstellen, terwijl hij even later moest ingrijpen bij een inzet van Jorge Molina. Barcelona had het zeker niet gemakkelijk en zwijnde toen Javier Mascherano een corner van Benat tegen zijn eigen paal kopte. Aan de overkant werd Adrián aan het werk gezet door Pedro, die de wedstrijd een kwartier voor tijd had moeten beslissen. Ook nu zag hij zijn schot echter gekeerd worden door Adrián.

Betis bleef in leven en nog geen minuut na de gemiste kans van Pedro kreeg Molina weer een aardige mogelijkheid op de gelijkmaker, maar het schot van de aanvaller was niet zuiver en ging over en naast het doel van Valdés. Het schot van Alejandro Pozuelo was een stuk beter, maar ook niet doeltreffend: Barcelona had weer geluk en Valdés zag de inzet op de lat uiteen spatten. Aan de andere kant raakte vervolgens ook Barcelona het houtwerk: de inzet van Messi werd door Adrián op de paal gebokst, waarna Jordi Alba de rebound op de lat pegelde. Spektakel was er dus voldoende en Barcelona nam de drie punten mee naar huis.

-
Real Betis had een punt verdiend

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties