Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona komt met update: Sergiño Dest moet el Clásico missen

Laatste update:

Voor Dest kwam het duel met Galatasaray tien minuten na rust ten einde, toen hij zich noodgedwongen moest laten vervangen door Ronald Araújo. De Amerikaanse back heeft vermoedelijk een spierblessure opgelopen, al moeten verdere onderzoeken uitsluitsel geven over de exacte ernst van de blessure. Verwacht wordt dat het duel met Real te vroeg komt, daar Dest niet in staat was om op eigen houtje van de spelersbus naar het hotel te lopen.

Meer: Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws

Op beelden die op internet circuleren is te zien hoe de voormalig Ajacied op de rug van Gavi zit als de twee van de spelersbus naar het hotel lopen. "Hij had last van zijn hamstring, ik hoop dat het niet ernstig is", zei Xavi na afloop. De blessure van Dest kwam tot stand toen hij tien minuten na rust een sliding inzette op Muhammed Aktürkoglu. Enkele uren na zijn blessure werd bekend dat Dest bij de selectie van de Verenigde Staten zit voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Mexico, Panama en Costa Rica eind deze maand.

Ook Piqué moest de strijd vroegtijdig staken. De centrumverdediger verliet het veld tien minuten voor tijd voor Clément Lenglet. "Hij zei dat hij moeite had om sprints te trekken, waarop we besloten hebben om hem te wisselen", gaf Xavi na afloop te kennen bij Movistar+. "Piqué heeft al een maand last van fysieke ongemakken." Ook bij de centrale verdediger moet de exacte ernst nog worden vastgesteld. Het is niet bekend of hij op tijd fit is voor de Clásico.

-

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties