Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona krijgt toestemming van FIFA en mag Arda per direct opstellen'

Laatste update:

Radiostation Cadena Ser bericht dat Barcelona gebruikmaakt van een speciale regel (Artikel 142.3 van de Spaanse voetbalbond) die stelt dat een club die een transferverbod is opgelegd, een andere speler voor de wedstrijden mag aanmelden als een voetballer een zware blessure heeft opgelopen. Barcelona heeft de straf van twee transferperiodes ook uitgezeten en daarom hebben de wereldvoetbalbond en de RFEF toestemming gegeven om een vervanger voor Rafinha in te schrijven.

De FIFA zou Blaugrana schriftelijk hebben laten weten dat voor Barcelona de transferban op 31 augustus ook echt is afgelopen en dat men daarom nu Arda als vervanger voor Rafinha mag aanwijzen. Als dat gebeurt, dan mag de 22-jarige Braziliaanse Spanjaard in de huidige voetbaljaargang niet meer in actie komen voor Barcelona, zo werd vrijdagavond reeds bekend. Het is wachten op de officiële mededelingen van Barcelona.

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
17
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
2
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties