Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona laat Moriba voorlopig niet terugkeren in de A-selectie

Laatste update:

Barcelona had gehoopt dat er vóór het trainingskamp van de selectie van Koeman in Duitsland duidelijkheid zou komen over de situatie rondom Moriba. Het 'sleutelmoment' van woensdagochtend liep echter uit op een grote teleurstelling. De onderhandelingen tussen de club en het kamp-Moriba leverden niets op, waardoor hij niet werd geselecteerd voor de trainingsstage op Duitse bodem. "Het zal heel lastig worden", zo liet een bron dicht bij de gesprekken tussen Barcelona en Moriba woensdag weten aan Mundo Deportivo.

Naar verluidt legden de zaakwaarnemers van de jonge middenvelder bij Barcelona het verzoek neer om de gesprekken binnenkort pas weer te hervatten. Bovengenoemde Spaanse krant meldde verder dat er in Barcelona-kringen nog steeds optimisme is over het sluiten van een akkoord, maar dat er aan de andere kant ook verbazing is over het moeizame verloop van de onderhandelingen. Het grote struikelblok is blijkbaar het salaris dat Moriba verlangt voor de komende jaren.

Barcelona heeft een driejarig contract voor de jonge middenvelder klaarliggen, tegen min of meer dezelfde voorwaarden als in zijn huidige verbintenis. Moriba heeft dan in de ogen van de clubleiding de mogelijkheid om de komende drie jaar te profiteren van het volste vertrouwen van Koeman. Men gaat ervan uit dat Barcelona over drie jaar financieel in een betere situatie zit, waardoor het salaris van Moriba kan worden heroverwogen.

'Sleutelmoment' bij Barcelona loopt uit op grote teleurstelling

De gesprekken tussen Barcelona en het kamp-Moriba liepen woensdag vast, tot teleurstelling van de club.Lees artikel

AS schreef onlangs dat Barcelona bereid is om Moriba voor minimaal dertig miljoen euro te laten vertrekken. Een bedrag dat een stuk lager ligt dan de honderd miljoen euro die als ontsnappingsclausule in zijn huidige contract staat. Chelsea en Manchester City houden ondertussen de situatie rondom de middenvelder nauwlettend in de gaten. Bij de club van manager Josep Guardiola kan hij naar verluidt een jaarsalaris van zes miljoen euro tegemoet zien. Barcelona betaalt Moriba momenteel naar verluidt een miljoen euro per jaar, al is dat het hoogste bedrag dat ooit is toegekend aan een speler uit de jeugdopleiding.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties