Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Barcelona laat vraagprijs noodgedwongen met dertig miljoen euro zakken'

Laatste update:

'Hoewel niemand het publiekelijk zal toegeven bij Barça, zou de club een bod tussen de tachtig en negentig miljoen euro al geweldig vinden', zo schrijft Miguel Rico van de Spaanse krant. Barcelona maakte in januari 2018 nog 145 miljoen euro aan Liverpool, waar Coutinho destijds een van de sterspelers was. In Catalonië kon de Zuid-Amerikaan zijn draai echter nooit vinden en vielen zijn prestaties tegen.

Coutinho maakt regelmatig minuten bij Bayern, maar heeft geen onbetwiste basisplaats. De nummer tien annex hangende vleugelspits scoorde dit seizoen zes keer in achttien competitieduels. Het is de vraag of Bayern komende zomer een bod uit zal brengen op Coutinho, maar der Rekordmeister is in ieder geval zeker niet van plan om 120 miljoen euro neer te tellen.

Steve McManaman hoopt dat Liverpool komende zomer een poging waagt om Coutinho terug te halen. "Coutinho is een briljante speler, maar het komt nu aan op economische aspecten", zo schrijft de oud-middenvelder van the Reds, die negen seizoenen op Anfield te bewonderen was, in zijn column. "Als Liverpool Coutinho terug kan kopen voor een redelijk bedrag en een aantal spelers die niet veel minuten maken verkoopt, dan kan het werken."

Coutinho speelde in vijf jaar 201 officiële wedstrijden voor Liverpool, waarin hij 54 doelpunten maakte. "Hij was een geweldige speler voor Liverpool. Hij is het type dat een wedstrijd kan openbreken als plan A niet werkt. Ik denk dat de meeste fans erkennen hoe goed hij was bij Liverpool", zegt McManaman, die wel een idee heeft wie plaats moeten maken voor Coutinho. "Xherdan Shaqiri gaat mogelijk weg en Adam Lallana (wiens contract afloopt, red.) wil waarschijnlijk meer gaan spelen."

Gaat Barcelona tachtig tot negentig miljoen euro krijgen voor Philippe Coutinho?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties