Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona legt schuld van impasse in gesprekken bij Real Madrid neer'

Laatste update:

Barcelona heeft Moriba een voorstel gedaan wat betreft een contract voor vijf seizoenen, maar daar gaat de pas achttienjarige middenvelder klaarblijkelijk niet mee akkoord. Er is naar verluidt teleurstelling bij de speler uit de eigen opleiding over het feit dat het salaris gelijk is aan dat van een speler uit Barcelona-B. In de tussentijd zal de jongeling niet deelnemen aan activiteiten van het elftal van de Catalanen, die onlangs aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen.

'Barcelona kent geen genade en zet toptalent terug naar B-elftal'

Iliax Moriba is sinds vorige week niet welkom bij de selectie van Ronald Koeman.Lees artikel

Het management van Moriba ontkent overigens dat er al contact is geweest met Real en een mogelijke overgang richting de rivaal uit Madrid wordt dan ook als 'zeer moeilijk' omschreven. De jonge middenvelder tekende in 2019 een driejarig contract bij Barcelona, met een jaarsalaris van een miljoen euro, het hoogste bedrag dat ooit is toegekend aan een speler uit de jeugdafdeling. Ondanks alle onzekerheid blijft Barcelona hopen op verlenging van de samenwerking met Moriba, die afgelopen seizoen zijn doorbraak beleefde. Men is zeker niet van plan om een toptalent uit de eigen gelederen aan Real te verkopen.

Koeman gebruikte de middenvelder in de jaargang 2020/21 in 22 wedstrijden van Barcelona in alle competities, met 2 doelpunten en 2 assists als resultaat. Het talent uit de Catalaanse opleiding kreeg kort na zijn debuut in januari zelfs de voorkeur boven andere middenvelders als Miralem Pjanic en Riqui Puig.

Waar denk jij dat Iliax Moriba het beste tot zijn recht komt?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
8
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties