Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona maakt favorietenrol waar en verovert vijfde CL in clubhistorie'

Laatste update:

Van de bijna 12.000 stemmers, verwacht tweederde, of 65 procent om precies te zijn, dat Barcelona zaterdag in Berlijn de vijfde Champions League in de clubhistorie verovert. De Catalanen zijn volgens jullie dus de uitgesproken favoriet en niet zonder reden. Het elftal van Luis Enrique is dit seizoen vrijwel ongenaakbaar, zeker sinds de winterpauze. De Spaans landskampioen verloor sinds januari slechts twee keer in de Primera División en ging in Europa enkel onderuit bij Bayern München. Die nederlaag (3-2) had echter geen gevolgen, omdat het heenduel al ruim werd gewonnen.

Ook de 35 procent die wél inzet op Juventus, heeft daar echter goede redenen voor. In de eigen Serie A stond er andermaal geen maat op la Vecchia Signora en in de Champions League schakelde het elftal van Massimiliano Allegri onder meer Borussia Dortmund én titelhouder Real Madrid uit. Ook voor de finale wanen de Italianen zich niet kansloos. "We zullen wat geluk nodig hebben, maar we moeten er dus voor zorgen dat het geluk aan onze zijde is", zei Allegri in zijn voorbeschouwing.

Grote aderlating voor de coach is de absentie van Giorgio Chiellini. De ervaren verdediger en Italiaans international kampt met een kuitblessure en moet de eindstrijd in Berlijn laten schieten. Dergelijke zorgen kent collega Luis Enrique niet: hij kan zaterdagavond een beroep doen op al zijn sterren, inclusief het niet te stuiten aanvalstrio Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez. Of zij in staat zullen zijn de Italiaanse muur te slopen, zal blijken vanaf de klok van 20.45 uur.

-

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
27
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
39
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties