Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona maakt na blessure Dembélé 18 miljoen over aan Leganés

Laatste update:

Barcelona was al enige tijd op zoek naar een vervanger van Ousmane Dembélé, die vanwege een zware spierblessure langer dan vijf maanden uit de roulatie is. In een dergelijk geval mogen Spaanse clubs buiten de transferwindow om zaken doen, mits er een medisch attest kan worden overlegd. De voetbalbond ging akkoord met de aanvraag van Barcelona, waarna gelijk een bod werd neergelegd bij Leganés voor Braithwaite.

De 39-voudig international van Denemarken speelde sinds januari 2019 voor Leganés, dat hem in eerste instantie op huurbasis overnam van Middlesbrough. Een halfjaar later maakte Braithwaite definitief de overstap naar de Spaanse club. De kersverse aanwinst van Barcelona kwam namens Leganés tot 13 doelpunten en 8 assists in 48 wedstrijden. Eerder in zijn loopbaan kwam Braithwaite uit voor onder meer Toulouse en Girondins Bordeaux. Hij maakt wellicht zaterdag zijn debuut voor de Catalanen in het thuisduel met Eibar.

Goede zet van Barcelona?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties