Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona maakt na weekend werk van volgend doelwit in Nederland

Laatste update:

Nijland, die naast Bakero ook de handen schudde van een financieel directeur en een scout, wil alleen kwijt dat de interesse in Reis 'zéér serieus' is. De bedoeling is dat de middenvelder vanaf komend seizoen deel gaat uitmaken van de selectie van Barcelona B. Bakero maakt bij Barcelona deel uit van de technische afdeling onder leiding van Eric Abidal en gaat over de invulling van de selecties van Barcelona Onder-19 en Barcelona B. Het tweede elftal van de Catalanen is op het derde niveau van Spanje actief.

Robben senior adviseert: 'Verhuren aan Ajax of PSV, dat zou goed zijn'

Hans Robben, de vader en zaakwaarnemer van Arjen Robben, hoopt dat Ludovit Reis zich in de toekomst blijft ontwikkelen.Lees artikel

Reis wekte vooral de interesse van Barcelona vanwege zijn verrichtingen in het tenue van Nederland Onder-19. De Catalanen hebben de tiener een zeer concreet plan voor de toekomst voorgelegd, een zogeheten ontwikkelingstraject. De club zal ongetwijfeld de progressie van Carles Aleña als voorbeeld hebben gebruikt. De middenvelder komt vanuit de B-ploeg steeds meer aan spelen toe in het eerste elftal van Ernesto Valverde.

Reis, die nog tot medio 2021 vastligt in Groningen, heeft dit seizoen tot op heden 27 wedstrijden gespeeld onder trainer Danny Buijs, met één goal en één assist als resultaat. Het is niet bekend wat FC Groningen graag wil ontvangen voor Reis, die sinds 2015 actief is bij de club. Mogelijk maakt na Frenkie de Jong dus nog een middenvelder de stap van een Eredivisie-club naar Barcelona deze zomer. Het zou voor de eerste keer zijn dat FC Groningen rechtstreeks een deal zou beklinken met Barcelona als het tot een transfer komt.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties