Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona meldt akkoord over Europees kampioen

Laatste update:

Eerder op de dag claimden de Spaanse media nog dat André Gomes zijn zinnen had gezet op een transfer naar Real Madrid, dat ook serieuze interesse had: hij zou geduldig aan het wachten zijn tot de Koninklijke overging tot het betalen van 65 miljoen euro aan competitiegenoot Valencia. Dat was echter bezijden de waarheid, gezien de mededeling van Barcelona op de donderdagavond.

André Gomes stond drie jaar onder contract bij Benfica, voordat hij zich in de zomer van 2014 liet verhuren aan Valencia. Die club haalde hem een jaar geleden permanent in huis voor naar verluidt vijftien miljoen euro. Nu wordt hij voor bijna het viervoudige verhandeld aan landskampioen Barcelona, mits de variabele clausules ook gehaald worden en André Gomes zelf ook zijn jawoord geeft aan de Catalanen.

Van dat laatste is volgens de officiële berichtgeving namelijk nog geen sprake. Spaanse media melden weliswaar een vijfjarig contract voor de Portugese middenvelder, maar Barcelona noemt nog geen contractduur. Wel geeft het aan dat André Gomes volgende week zijn contract zal signeren en dan meteen gepresenteerd wordt aan pers en publiek. Na Denis Suárez, Lucas Digne en Samuel Umtiti is André Gomes zomeraanwinst nummer vier voor Luis Enrique.

De Europees kampioen zal voor meer concurrentie moeten zorgen op het toch al volle middenveld. Op zijn positie kan Luis Enrique al kiezen voor sleutelspeler Sergio Busquets, maar iets dieperliggend op het middenveld lopen ook nog Arda Turan, Andrés Iniesta, Ivan Rakitic en Sergi Roberto rond.

DEAL! Barcelona en Valencia zijn akkoord over de transfer van middenvelder André Gomes! De 22-jarige Portugees gaat naar verluidt voor 35 miljoen euro vast en 20 miljoen euro variabel naar Camp Nou! #fcbarcelona #andregomes #deal #laliga

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Is André Gomes een topaankoop?

Meer nieuws

Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
0
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
5
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Betaald voetbalclubs stemmen unaniem in: kunstgras verdwijnt snel uit Eredivisie
11
Noa Lang scoort ongekende cijfers met populair nummer '7K op je feestje'
4
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties