Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona meldt zich mogelijk wéér bij Juventus: 'Ik ben niet bezorgd'

Laatste update:

"Ik ben niet bang om Paulo Dybala te verliezen, ondanks de geruchten", zegt de Italiaanse coach op een persconferentie voorafgaand aan het oefenduel met Barcelona zaterdagavond. "Ik weet niet precies wat de situatie is met Barcelona, PSG en Neymar. Ik weet niet of Barcelona gaat proberen om een vervanger voor Neymar te halen, maar ik ben niet bang dat Dybala ons gaat verlaten. Ik ben niet bezorgd."

Volgens Don Balón heeft Barcelona in een eerder stadium een bod van 95 miljoen euro uitgebracht op Dybala, dat Juventus zou hebben afgeslagen. Het bod zou als onvoldoende zijn beoordeeld. Vorige week schreef Tuttosport dat Dybala ondanks de halsstarrige houding van de landskampioen nog steeds hoog op de verlanglijst staat bij Barcelona, mede omdat landgenoot Lionel Messi aandringt op zijn komst.

Twee jaar geleden betaalde Juventus 32 miljoen euro aan Palermo voor Dybala, een bedrag dat kon oplopen tot 40 miljoen. De achtvoudig international kwam sindsdien tot 65 wedstrijden voor Juventus, waarin hij 30 keer scoorde. Zijn contract loopt nog vijf seizoenen door, dus is er bij de Italiaanse grootmacht geen noodzaak om hem van de hand te doen. De club zou Dybala nog graag minimaal een jaar in Turijn willen zien voetballen.

Denk jij dat Paulo Dybala naar Barcelona gaat als Neymar deze zomer vertrekt?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
4
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
2
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
22
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties