Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona moet in 2021 gelijkwaardig zijn aan Apple, NASA en Facebook'

Laatste update:

"Ik wil dat Barcelona in 2021 voor het voetbal betekent wat Apple voor computers is, wat NASA voor de ruimtevaart betekent en wat Facebook voor social media is", zei de 52-jarige Bartomeu dinsdag tijdens een campagneavond. "Het Barcelona van de 21e eeuw is gestoeld op een sociaal model waarbij de sport en alle facetten die daarbij komen kijken, zijn verenigd in het Espai-project."

"We willen dat we onze invloed in het wereldvoetbal middels ons trainersmodel verder ontwikkelen en dat we in 2021 wat dat betreft een uniek merk zijn in de wereld. Het doel is, en ik herhaal het nog maar even, 2021. In dat jaar moet de wereld het voetbal associëren met Barcelona. We willen hiernaast een geweldig trainingscentrum op poten zetten en dominant zijn in de vrouwenvoetballerij", aldus Bartomeu.

Meer nieuws

Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
13
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
72
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties