Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona moet minimaal veertien miljoen euro aan salaris betalen'

Laatste update:

Volgens Sport, de meest verkochte sportkrant van Catalonië, is Barcelona verplicht om Neymar tussen medio 2013 en medio 2018 minimaal 44 miljoen euro uit te keren: minimaal 8,8 miljoen euro per voetbaljaargang. Daar komen nog eens maximaal zeven miljoen euro aan variabele bonussen per annum bovenop. Met zijn vaste salaris behoort Neymar niet tot de best betaalde spelers van Barcelona, maar onder de nieuwe voorwaarden zal hij alleen nog Lionel Messi voor zich moeten dulden.

Neymar zou namelijk een vast salaris ambiëren, een bedrag van veertien miljoen euro, plus een variabele beloning van maximaal drie miljoen euro. Barcelona weet dat aan een nieuwe overeenkomst voor Neymar dergelijke bedragen kleven. De onderhandelingen zullen hoogstwaarschijnlijk gecompliceerd zijn in verband met de vele clausules die in de huidige overeenkomst zijn opgenomen. Daar zal opnieuw over moeten worden onderhandeld. Niet onbelangrijk: als Neymar tot de drie finalisten van de Ballon d'Or behoort, heeft zijn management een sterkere positie in de onderhandelingen.

Neymar heeft geen trek in onenigheid en heeft zijn management de opdracht gegeven om de naderende onderhandelingen zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. Een overgang naar bijvoorbeeld Manchester United ziet hij absoluut niet zitten: hij wil nog jaren voor Barcelona en met Messi spelen. De komst van Neymar heeft Barcelona qua transferkosten, exclusief salaris, in totaal 86,2 miljoen euro gekost. Onder meer veertig miljoen euro ging naar een stichting van Neymar senior (geld dat dus indirect naar Neymar zelf gaat) en de aanvaller kreeg een tekenbonus van tien miljoen euro.

Denk jij dat Neymar zijn loopbaan bij Barcelona zal afsluiten?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties