Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona moet plan voor zes prijzen in 2015 vergeten

Laatste update:

De supporters in het Camp Nou hoopten op een voetbalshow van Barcelona, maar daar kwam niet veel van terecht. Athletic verdedigde in de eerste helft goed en gaf dan ook niet veel kansen weg. Piqué werd uit een hoekschop nog wel gevaarlijk, maar raakte de lat, en Pedro miste in een kansrijke positie de bal toen hij wilde schieten. Lionel Messi schoot een vrije trap net over en Andrés Iniesta werd ook nog gevaarlijk, maar de openingstreffer leek er voor rust simpelweg niet in te zitten. Toch kwam de score in de eerste helft nog in beweging: Luis Suárez legde een voorzet van Ivan Rakitic klaar voor Messi, die de bal controleerde en vervolgens binnen schoot.

In de tweede helft moest de druk nog verder opgevoerd worden, maar Athletic bleef scherp verdedigen en gaf weinig ruimte weg. Toch kwamen er wel mogelijkheden, maar Pedro werd onterecht teruggevlagd voor buitenspel, waardoor Barcelona pech had. De thuisploeg kwam kort hierna ook nog eens met een man minder te staan, toen Piqué door het lint ging bij een beslissing van de grensrechter en hij een directe rode kaart kreeg. Athletic leek dus op rozen te zitten, maar Barcelona gaf niet zomaar op. Ivan Rakitic kreeg een grote kans op de 2-0, maar faalde in de afronding. Hierna kreeg Suárez nog twee mogelijkheden, maar ook hij wist niet te scoren.

Een kwartier voor tijd viel vervolgens de beslissing. Een lange bal van Aymeric Laporte werd verlengd door Óscar de Marcos, die Jérémy Mathieu aftroefde in de lucht, en zo kwam Aduriz oog in oog met Claudio Bravo te staan. De aanvaller schoot in eerste instantie nog tegen de keeper aan, maar werkte vervolgens de rebound wel binnen voor de 1-1. De missie van Barcelona was nu helemaal kansloos en Athletic leek de wedstrijd rustig te kunnen uitspelen, maar ook de gasten ontvingen nog een rode kaart. Invaller Kike Sola ging hard door op Javier Mascherano, waardoor beide ploegen met tien man eindigden. Gescoord werd er niet meer en Athletic pakte de tweede Spaanse Supercup uit de clubgeschiedenis. Aankomende zondag treffen Barcelona en Athletic elkaar weer, dan in de competitie.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties