Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona moet vanavond afrekenen met beste Valencia aller tijden

Laatste update:

O Valencia won slechts twee van de laatste twintig competitieduels met Barcelona: vijf remises, dertien nederlagen. Dat was bovendien beide keren in het Camp Nou: 2-3 in februari 2014 en 1-2 in april 2016.

O Valencia won voor eigen publiek niet één van de laatste tien thuisduels met Barcelona: vijf remises en vijf nederlagen. De laatste thuisoverwinning op de Catalanen in LaLiga dateert van februari 2007 onder Quique Sánchez Flores: 2-1.

O Valencia heeft acht opeenvolgende overwinningen in LaLiga geboekt, sinds de 1-1 bij stadsgenoot Levante op 16 september. Dat is de beste zegereeks van los Che ooit in competitieverband.

O Dertig punten uit de eerste twaalf competitieduels, op het allerhoogste niveau, is zelfs de beste prestatie in de clubgeschiedenis van Valencia.

O Het is de derde keer dat Barcelona elf van de eerste twaalf competitieduels in een seizoen wint. In 2012/13 (39 goals) en 2013/14 (34 goals) waren de Catalanen echter trefzekerder dan deze voetbaljaargang: 33 goals.

O De laatste keer dat Barcelona en Valencia respectievelijk eerste en tweede in LaLiga stonden voorafgaand aan een onderling competitieduel in Mestalla, dateert van 2011/12. Toentertijd eindigde de krachtmeting onbeslist: 2-2.

O Geen enkele andere club in LaLiga rondt beter af dan Valencia en Barcelona: respectievelijk 28.57% en 24.09%.

O Valencia-coach Marcelino heeft in zijn trainersloopbaan nog nooit een competitieduel van Barcelona gewonnen: drie remises en negen nederlagen in twaalf LaLiga-duels, met een doelsaldo van 8 goals voor en 28 goals tegen.

O Lionel Messi had een aandeel in 26 van de laatste 33 doelpunten van Barcelona tegen Valencia in competitieverband: 6 assists en 20 treffers.

O De teller van Santi Mina staat dit seizoen op vijf competitiegoals, na twaalf optredens. In zijn voorgaande 29 LaLiga-duels kwam hij niet verder dan 6 treffers. Mina is de enige speler van Valencia die meer dan één keer tegen Barcelona in competitieverband heeft gescoord: tweemaal.

-
Valencia - Barcelona eindigt in een ...

Meer nieuws

'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
42
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties