Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona neemt Arda voor 34 miljoen over van Atlético

Laatste update:

Er is alleen één maar: als de op 18 juli nieuw te kiezen voorzitter van Barcelona de komst van Arda niet nodig acht, kan hij nog tot 20 juli besluiten hem terug te sturen naar Atlético. Dat gebeurt dan tegen een transfersom van 30,6 miljoen en dat zou betekenen dat Barcelona een verlies van bijna drieënhalf miljoen lijdt zonder dat Arda ook maar één wedstrijd voor de Catalanen heeft gespeeld.

De 28-jarige Arda moet overigens sowieso wachten om zijn eerste minuten in het shirt van Barcelona te kunnen maken. De Champions League-winnaar mag door een transferban namelijk tot januari enkel spelers 'registreren' en niet officieel kopen. Dat houdt in dat Arda tot de winterstop enkel mag trainen, tenzij hij op huurbasis naar een andere club vertrekt. De transfer van Arda naar Barcelona hing trouwens al een tijdje in de lucht.

De krant Mundo Deportivo meldde twee weken geleden dat Josep Maria Bartomeu en Luis Enrique serieuze belangstelling hadden voor Arda, maar het technisch hart zou donderdag een streep hebben gezet door de komst van de 81-voudig international. Bartomeu liet vrijdag echter weten dat Arda nog altijd in beeld was bij Barcelona en hij lijkt het raadgevend comité ervan te hebben overtuigd om toch toestemming te geven voor de koop van Arda.

OFFICIEEL - Barcelona meldt akkoord met Atletico Madrid over Arda Turan! #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een goede aanwinst voor Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties