Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona niet te veel bezig met Verratti: 'Maar ik zou blij zijn als hij komt'

Laatste update:

"Het is een zaak waar ik niet al teveel aan denk, maar ik zou heel blij zijn als hij komt. We willen de beste spelers, maar ik ben ook blij om met mijn huidige selectie aan de slag te gaan", zegt de nieuwe oefenmeester van Barça. Hij zegt geen haast te hebben met het aantrekken van spelers. "De beste aankopen zijn de spelers die ik al tot mijn beschikking heb. Als er nog iets bijkomt, zou dat geweldig zijn. De club werkt hard om een zo sterk mogelijke selectie te hebben."

"Maar onze selectie is zo al bijna op zijn sterkst. Het is heel moeilijk om die selectie nóg sterker te maken", vervolgt Valverde zijn verhaal. "Het is moeilijk om ons team nog te versterken. Er zijn iedere zomer veel geruchten en de zomer is nog lang, maar voor mij is het belangrijk om nu het beste uit mijn huidige spelers te halen. We sluiten tot de laatste dag van de transferperiode niks uit, maar dat is bij iedere club zo'n beetje hetzelfde."

In de Spaanse media deden geruchten de ronde dat Barcelona Ivan Rakitic en André Gomes wilde verkopen om geld te genereren voor de komst van Verratti. Rakitic zou zelfs betrokken moeten worden in een deal met Paris Saint-Germain. "Ze zijn mijn spelers en ze maken nog steeds deel uit van mijn plannen", zegt Valverde over Rakitic en Gomes.

Gaat Marco Verratti deze zomer nog de overstap naar Barcelona maken?

Meer nieuws

Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
8
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
20
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties