Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona niet tevreden met acties Vidal: 'Hij toonde geen respect'

Laatste update:

"Vidals situatie is duidelijk. Aan de ene kant heeft hij met zijn acties laten zien dat hij een grote persoonlijke wil heeft om voor Barcelona te spelen en om de club te helpen bij het winnen van prijzen. Aan de andere, negatieve, kant mist hij de finesse die een prof zou moeten hebben ten opzichte van zijn trainer en zijn ploeggenoten. Barcelona is een grote club, met geweldige professionals. Vidal weet dat hij een fout heeft gemaakt, dat hij geen respect heeft getoond voor zijn ploeggenoten. Ik weet zeker dat hij het recht zal zetten", reageert technisch directeur Pep Segura donderdag in gesprek met Sport.

Net als Vidal komen nieuwkomers Arthur, Malcom en Clément Lenglet dit seizoen nog relatief weinig aan spelen toe en in de Spaanse media duiken vergelijkingen op met de transferzomer van 2016, toen met André Gomes, Paco Alcácer, Denis Suárez, Lucas Digne en Jasper Cillessen ook spelers werden binnengehaald die weinig in actie kwamen. Segura ziet dit echter niet als een probleem: "Barcelona heeft een geweldig team en je bent altijd op zoek naar de balans om zo veel mogelijk prijzen te winnen. Er kunnen 25 spelers in een selectie zitten en niet iedereen zal dezelfde kansen om te spelen krijgen."

"De grote onderlinge concurrentie zorgt ervoor dat sommige spelers moeite hebben om aan hun minuten te komen. Dit zorgt voor teleurstellingen, voor ongemak. Dit gebeurt bij voetbalclubs verspreid over de hele wereld. Wij werken eraan om dit zo goed mogelijk te op te lossen, aangezien een seizoen lang is en er minuten voor iedereen zijn. Een andere factor is hoe de spelers in het team passen om aan deze minuten te komen. Daarna beginnen de gesprekken met deze spelers over het wel of niet doorgaan in de selectie. Ze zoeken zelf naar oplossingen en dat doen wij ook", legt Segura uit.

Vind jij dat Arturo Vidal meer zou moeten spelen bij Barcelona?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties