Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona nog niet uitgekocht: 'Er is nog werk aan de winkel, deze maand'

Laatste update:

De technisch directeur en hoofdtrainer zullen het met Bartomeu hebben over de dagen die achter hen liggen en over het nieuwe seizoen. Daarbij komt ook de transfermarkt nog ter sprake. Barcelona handelde al voortvarend, maar is nog niet uitgekocht. Na Marc-André ter Stegen, Ivan Rakitic, Claudio Bravo, Luis Suárez en Jérémy Mathieu moet er sowieso nog een centrumverdediger extra aangetrokken worden.

"Er is nog werk aan de winkel, deze maand", bevestigde Bartomeu bij aankomst in Birmingham aan de verzamelde pers. "Dat hebben Zubizarreta en Luis Enrique ook al aangegeven en daar gaan we hier over in gesprek." De vraag is met welke namen het trio nog op de proppen komt. Deze week werd een 'laatste bod' van 43 miljoen euro op Marquinhos van Paris Saint-Germain nog naar de prullenbak verwezen door de Fransen.

De toekomst van Daniel Alves wordt eveneens besproken, weten de Spaanse media. Zelf wil de rechtsback graag nog het laatste jaar van zijn contract uitzitten, maar trainer Luis Enrique geeft hem daar wellicht niet de kans toe. Vrijdagmorgen publiceerde Sport een artikel waarin werd aangegeven dat Luis Enrique liever aan de slag gaat met Juan Cuadrado dan met Alves.

Hoeveel spelers moet Barcelona nog aantrekken?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
12
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties