Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona omarmt 'sleutelfiguur' De Jong: 'Een fantastische prestatie'

Laatste update:

"De Jong heeft een grote toekomst voor zich", zegt de trainer van Barcelona woensdagavond na afloop van het verloren duel in de Copa del Rey met Sevilla (2-0), geciteerd door verschillende Spaanse media. Valverde spreekt over een 'belangrijke aanwinst' voor Barcelona. "Het strikken van De Jong is een fantastische prestatie van de club."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Zijn successen hier worden ook de successen van de club en andersom", aldus Valverde. Bartomeu rondde samen met andere topbestuurders van Barcelona de transfer woensdag af. De voorzitter van de huidige koploper van LaLiga is content dat de grootmacht andere topclubs als Paris Saint-Germain en Manchester City heeft weten af te troeven.

"Met De Jong voegen we een groot talent toe aan de ploeg", zo stelt Bartomeu. "We zijn ervan overtuigd dat hij in de komende jaren een sleutelfiguur wordt. Hij is een jonge speler die al heel volwassen speelt en de Ajax-stijl in zich heeft. Met Johan Cruijff (oud-speler én oud-trainer van Barcelona, red.) is er een pad aangelegd dat nu wordt bewandeld door De Jong."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
49
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties