Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona onderneemt in laatste dagen van augustus offensief voor De Jong'

Laatste update:

Ajax strijdt komende weken met Dynamo Kiev om een plaats in de groepsfase van de Champions League en de Amsterdammers willen in het tweeluik een beroep doen op De Jong. Barcelona gaat naar verluidt dus pas na de return in Oekraïne, op 28 augustus, een poging wagen om de middenvelder los te weken bij Ajax. De Amsterdammers hebben tot dusver iedere poging van Barça om De Jong over te nemen geblokkeerd.

De Amsterdammers zijn geenszins van plan mee te werken aan een vertrek van De Jong, maar Barcelona zou erin geloven dat Ajax met een offensief nog te overtuigen is. De kampioen van Spanje ziet in de middenvelder de perfecte aanvulling voor de selectie, temeer omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan. De Jong zou volgens de Spaanse krant zelf ook graag naar Barcelona willen vertrekken, maar heeft veel respect voor Ajax.

Om die reden wil De Jong alleen vertrekken als Barcelona en Ajax op vriendschappelijke wijze tot een overeenstemming komen. Intern zou de middenvelder hebben aangegeven dat hij alleen naar aanbiedingen van Barça zou willen luisteren en dat hij deze of volgende zomer graag naar de Spaanse grootmacht wil verkassen.

Zie jij Frenkie de Jong deze zomer naar Barcelona vertrekken?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties