Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona ontsnapt aan nederlaag en laat wederom punten liggen

Laatste update:

Het team van Valverde zocht na het klinken van het rustsignaal gefrustreerd de kleedkamers op. Barcelona had in de eerste 45 minuten weliswaar 65 procent balbezit, maar zonder Sergio Busquets en Lionel Messi haperde de voetbalmachine van de Catalanen. De gevaarlijke momenten rondom het doel van Athletic waren op een hand te tellen en ontstonden vooral via Luis Suárez, die echter te vaak op een eiland stond.

Athletic maakte op zijn beurt een degelijke indruk en had aan een moment voldoende om aan de leiding te gaan. Na een indraaiende bal van Markel Susaeta vanaf links liet Óscar de Marcos aan Sergi Roberto zijn hielen zien en werkte hij de bal diagonaal achter Marc-André ter Stegen: 0-1. De spelers van Barcelona claimden buitenspel, maar Gerard Piqué reageerde te laat na de pass van De Marcos en hief daarmee de buitenspelval op.

In de eerste tien minuten na rust maakten Busquets, als vervanger van de geblesseerde Sergi Roberto, en Messi, als vervanger van de tegenvallende Arturo Vidal hun opwachting. Barcelona zocht met man en macht naar de 1-1, drukte Athletic diep terug op de eigen helft en was na een uur spelen dicht bij de gelijkmaker. Na voorbereidend werk van Ousmane Dembélé werkte Philippe Coutinho de bal tegen het aluminium.

Barcelona had dertien minuten voor tijd opnieuw pech: Messi combineerde met Jordi Alba en mikte het leer vervolgens op de paal. Met Munir El Haddadi in de plaats van Dembélé zette Valverde tien minuten voor tijd zijn laatste troef in en met succes. De invaller werkte luttele minuten later van dichtbij binnen, na een schot annex voorzet van Messi. Barcelona probeerde nog drie punten te pakken, maar de regerend landskampioen kwam niet verder dan een vanwege buitenspel afgekeurd doelpunt van Suárez.

-
Denk jij dat Barcelona dit seizoen weer kampioen van Spanje wordt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties