Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona overleeft zware uitwedstrijd en slaat gat met concurrentie

Laatste update:

Barcelona kon na het gelijkspel tussen Sevilla en Atlético Madrid (1-1) en het verlies van Real Madrid tegen Real Sociedad (0-2) eerder op de dag uitstekende zaken doen in de titelstrijd, maar de Catalanen hadden het niet eenvoudig tegen Getafe, dat voorafgaand aan de wedstrijd op de ranglijst terug te vinden was op een verdienstelijke zevende plaats. De thuisploeg schoot furieus uit de startblokken en dacht al na negen minuten de openingstreffer te kunnen vieren. Jaime Mata volleerde bij de tweede paal fraai raak na een voorzet vanaf de linkerflank van Vitorino Antunes, maar het doelpunt van de ervaren aanvaller werd uiteindelijk afgekeurd door de arbitrage, doordat aanvalspartner Ángel Rodríguez vlak ervoor een overtreding zou hebben begaan op Clément Lenglet.

De niet geheel fitte Sergio Busquets begon bij Barcelona op de reservebank en dat kwam het spel van de bezoekers absoluut niet ten goede. Toch nam de formatie van Valverde na twintig minuten voetballen de leiding. Een pass van Arthur werd onbedoeld verlengd door Damián Suárez, waarna Messi de bal tussen twee verdediger van Getafe in voorbij doelman David Soria verlengde. De Argentijnse sterspeler was daarna als eerste bij de bal en kon het leder vervolgens eenvoudig in een leeg doel schuiven: 0-1. Barcelona nam de wedstrijd daarna steviger in handen en wist zijn voordelige marge zes minuten voor rust uiteindelijk te verdubbelen. Suárez nam een afvallende bal in één keer op de schoen en gaf Soria zo het nakijken.

De koploper leek daarmee op weg na een comfortabele overwinning, maar Getafe deed nog in de eerste helft wat terug via Jaime Mata. Hij kon de bal simpel in het doel lopen, nadat een lange pass van Antunes was verlengd door Ángel Rodríguez. Getafe had zo alle reden om in de tweede helft te geloven in een resultaat en de club uit Madrid was na precies een uur spelen ook bijzonder dicht bij de gelijkmaker. Leandro Cabrera zette het hoofd tegen de bal na een hoekschop van Antunes, maar Marc-André ter Stegen weerhield de verdediger met een fantastische redding van een doelpunt. Aan de overzijde misten Suárez en Messi uitstekende kansen oog in oog met Soria, waardoor Barcelona in de slotfase nog alle zeilen moest bijzetten om de zege over de streep te trekken. Een echt slotoffensief van Getafe bleef uiteindelijk echter uit.

-

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
2
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
24
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
27
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties