Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United

Laatste update:

Het ging in aanloop naar de FA Cup-finale van zaterdag tegen Manchester City bijna uitsluitend over de toekomst van Ten Hag. The Guardian schreef vrijdag namelijk dat Ten Hag, ongeacht het resultaat in de finale van het bekertoernooi, het veld moet ruimen.

Ten Hag en Manchester United maakten grote indruk in de finale, die tegen de meeste verwachtingen in met 2-1 werd gewonnen van de stadgenoot. Na afloop van de bekertriomf werd Ten Hag zoals verwacht gevraagd naar de geluiden over zijn toekomst.

De Haaksberger reageerde stellig. "Ik ben er niet mee bezig, we zitten in een project en we staan precies waar we willen staan. We zijn een team aan het bouwen voor de toekomst en dat gaat met ups en downs. En wat je ziet is dat het team zich aan het ontwikkelen is."

"Er is waarde in de ploeg, we hebben spelers met een groot potentieel en we winnen prijzen. Twee prijzen in twee jaar is niet slecht, maar we moeten doorgaan. Het moet beter, en als ze me niet meer willen, dan ga ik ergens anders naar toe om wedstrijden en prijzen te winnen, want dat is wat ik mijn hele carrière heb gedaan."

Hoe de toekomst van Ten Hag er ook uitziet, feit is dat de clubleiding al gesproken heeft met andere kandidaten. Onder hen Kieran McKenna, die Ipswich Town afgelopen seizoen naar de Premier League liet promoveren en ook op het lijstje staat bij onder meer Brighton & Hove Albion.

Een definitief besluit is er dus nog niet genomen. De clubleiding, onder leiding van mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe, wil komende week de tijd nemen om 'alle aspecten objectief te beoordelen'. Man United werd dit seizoen achtste in de Premier League en eindigde als laatste in een Champions League-groep met Bayern München, Galatasaray en FC Kopenhagen.

Meer nieuws

Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
8
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
30
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
37
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties