Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona reageert: 'Geen enkele speler is groter dan de club'

Laatste update:

"Hij wilde ons verlaten", aldus de voorzitter maandag op een congres van Barcelona. "Daar gingen wij niet mee akkoord, maar geen enkele speler is groter dan Barça. Geen enkele speler staat boven de club. Mensen bewonderen ons. Jullie, supporters van Barcelona, voelen de bewondering overal, waar jullie maar naar toegaan."

Naast een lofrede over Barcelona ging Bartomeu ook in op de financiële situatie van de club, die rooskleuriger is dan ooit tevoren. "We hebben vorig seizoen 708 miljoen euro aan omzet gedraaid, een record. De 222 miljoen euro die we hebben gekregen voor Neymar zullen we op zorgvuldige en kalme wijze investeren. Lionel Messi, de beste speler ooit, zal het team dit jaar wederom gaan leiden", verzekerde de preses.

Denk jij dat Barcelona deze zomer nog een vervanger voor Neymar aan gaat trekken?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties