Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona reageert op uitlatingen Frenkie de Jong: 'Er is nog veel tijd'

Laatste update:

Guillermo Amor werd donderdagavond met de uitspraken van De Jong geconfronteerd. De oud-voetballer en directeur van de Catalanen wilde niet al te diep ingaan op de uitlatingen van de Nederlander. "Er is nog veel tijd", antwoordde Amor na het bekerduel met Levante (2-1 verlies). Sportkrant Sport is ervan overtuigd dat De Jong vanaf komend seizoen in het Camp Nou zal spelen en wijst erop dat men op 27 december al melding maakte van een akkoord tussen De Jong en Barcelona.

Het kamp-De Jong zou akkoord zijn gegaan met een contract tot medio 2024, inclusief een oplopend salaris. Manchester City en PSG zijn weliswaar bereid om een hoger salaris uit te keren, maar de middenvelder voelt er naar verluidt meer voor om zijn loopbaan in het Camp Nou te vervolgen. In tegenstelling tot de andere clubs is Barcelona volgens de Catalaanse krant wel van zins om af te dingen op de vraagprijs van 75 miljoen euro.

Mundo Deportivo schrijft vrijdag dat Matthijs de Ligt zeer waarschijnlijk niet het tenue van Barcelona om de schouders zal dragen, al leek dat op basis van de berichtgeving van de laatste weken sowieso al geen realistische optie meer. Na de zomerse komst van Jean-Clair Todibo is het boek definitief dicht, zo klinkt het. Barcelona hoeft alleen een opleidingsvergoeding van vier ton aan Toulouse voor de bijna transfervrije verdediger te betalen, terwijl Ajax 65 tot 70 miljoen euro wil voor De Ligt.

Denk jij dat Frenkie de Jong van Ajax naar Barcelona zal gaan?

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
9
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
10
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties