Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona recht rug dankzij buitenspelgoal en Messi

Laatste update:

Niet voor het eerst dit seizone startte Barcelona desastreus aan de wedstrijd. In de veertiende minuut stond de ploeg van Unai Emery, die in zijn loopbaan nog nooit van de Catalanen won, reeds met 1-0 voor. Na complete chaos in de defensie van Barcelona schoot Alberto Moreno het leer via Marc Bartra achter Victor Valdés. Vijf minuten later ontsnapte het team van Martino. Uit een vrije trap van Ivan Rakitic kopte Carlos Bacca de bal tegen de paal. Na een klein half uur spelen was de wisselwerking precies andersom, maar kon Rakitic voorbereidend werk van Bacca evenmin afronden.

In de laatste tien minuten van de eerste helft zorgde Barcelona voor de ommekeer, al was de 1-1 zeer omstreden. Na een vrije trap van Messi stond Alexis duidelijk buitenspel, maar desondanks werd hij niet afgefloten toen hij het leer achter Beto kopte. Een hard gelag voor Sevilla, dat op slag van rust nog een tegentreffer moest incasseren. Na een goede counter via Andrés Iniesta en Pedro kwam de bal terecht bij Messi, die het leer opwipte en diagonaal achter Beto schoot: 1-2.

De eerste tien minuten van de tweede helft gingen op en neer, met een overtuigend Sevilla, maar Messi maakte een einde aan het verzet van de Andalusiërs. Na een combinatie met Iniesta plaatste de Argentijn de bal met veel gevoel tegen de binnenkant van de paal: 1-3. De Catalanen gaven het duel niet meer uit handen en werkten een serieuze tweede helft af. Twee minuten voor tijd pikte ook Fàbregas een doelpunt mee; na een goede aanval werkte hij de bal over Beto heen: 1-4.

-
Wie wordt kampioen in Spanje?

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
3
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
25
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties