Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona schiet niet één keer op doel en gaat eerloos ten onder tegen Bayern

Laatste update:

Ten opzichte van het gewonnen LaLiga-duel met Athletic Club (4-0) moest Eric García het veld ruimen ten faveure van Marcos Alonso, die centraal achterin naast Jules Koundé stond. Rechtsachterin werd de geblesseerde Sergi Roberto vervangen door Héctor Bellerín, terwijl Gavi zijn plek naast Busquets en Frenkie de Jong kwijtraakte aan Franck Kessié. Aan de overzijde kreeg Noussair Mazraoui de kans om zich van het eerste fluitsignaal te laten zien en hield hij Pavard uit de basis. Verder moest Kingsley Coman zijn plek linksvoorin afstaan aan Sadio Mané. Matthijs de Ligt begon in het hart van de defensie naast Dayot Upamecano, terwijl Ryan Gravenberch genoegen moest nemen met een reserverol.

De Catalaanse hoop op een eervol afscheid in de Champions League vervloog al in de tiende speelminuut. Vanaf eigen helft had Serge Gnabry een fenomenale dieptepass in huis op Mané, die veel te snel was voor Bellerín. De aanvaller kruiste voorlangs en zette Bayern vervolgens met een diagonale schuiver op 0-1. Bayern verdubbelde de voorsprong na een half uur spelen. Wederom lag de vijandige defensie volledig open, waardoor Gnabry opnieuw in de gelegenheid kwam een steekpass op maat te geven. Ditmaal koos laatstgenoemde voor Choupo-Moting, die op koelbloedige wijze afrondde: 0-2.

Op slag van het rustsignaal kreeg Bayern tweemaal de kans om de score nog verder uit te bouwen. Eerst voorkwam doelman Marc-André ter Stegen dat Mané voor de 0-3 zorgde; vervolgens reageerde de sluitpost met succes op een inzet van dichtbij van Jamal Musiala. Aan de overzijde leek De Ligt in de 44ste minuut de fout in te gaan met een foutieve tackle op Robert Lewandowski. Arbiter Anthony Taylor gaf geel aan de Nederlander en kende Barcelona een strafschop toe, maar na het bekijken van de videobeelden rectificeerde de leidsman zijn besluit: geen penalty.

In het tweede bedrijf dacht Bayern op 0-3 te komen. Ditmaal fungeerde Gnabry zelf als eindstation na een pass van Joshua Kimmich en eerstgenoemde rondde af, maar het doelpunt werd geannuleerd wegens buitenspel in de opbouw van de aanval. In het restant van de wedstrijd nam de amusementswaarde voor de neutrale toeschouwer af: Bayern weigerde onnodig met krachten te smijten; Barcelona was niet in staat een doorbraak te forceren in de Duitse defensie. In de hele wedstrijd nam de thuisploeg niet één keer het vijandige doel onder vuur. In de slotminuut maakten de bezoekers toch nog een derde treffer. Na een corner vanaf de rechterkant en een ogenschijnlijk onbewuste voorzet van Gnabry bepaalde invaller Pavard de eindstand: 0-3.

Champions League
FC Barcelona
0 - 3
Bayern München

Meer nieuws

AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
7
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties