Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona schoont selectie op en weet ook man van 31 miljoen te slijten

Laatste update:

Beide clubs doen geen uitspraken over de koopoptie, maar Spaanse media weten dat Sporting komende zomer tien miljoen euro zal overmaken om Trincão definitief over te nemen. Daarmee wordt Barcelona verlost van een speler zonder uitzicht op speeltijd in Camp Nou. Sinds de Portugees in 2020 voor ruim dertig miljoen euro overgenomen werd van Sporting Braga, kwam hij in 42 officiële wedstrijden in actie voor los Azulgrana. Daarin wist Trincão drie keer te scoren, leverde hij twee assists af en maakte hij geen onuitwisbare indruk.

Mocht de vleugelaanvaller bij Sporting de hoge verwachtingen wél waarmaken, dan heeft Barça nog de optie om hem terug te kopen. Er zou een terugkoopclausule in de deal zijn opgenomen die drie jaar geldig blijft. Tot en met de zomer van 2025 heeft Barcelona dus de mogelijkheid om Trincão weer terug te halen, maar dan zal hij wel beduidend beter moeten presteren dan in de afgelopen seizoenen. Het is niet duidelijk hoe hoog het bedrag van de terugkoopclausule is.

Het is echter ook nog maar de vraag of Barcelona tegen die tijd geneigd is om weer financiële risico's te nemen. De club is druk bezig om de salarishuishouding juist naar beneden bij te stellen en met het vertrek van Trincão kan speler nummer zeven uit de boeken worden geschreven. Eerder verlieten Philippe Coutinho (Aston Villa), Adama Traoré (was gehuurd van Wolves), Luuk de Jong (was gehuurd van Sevilla), Dani Alves (transfervrij), Rey Manaj (Watford) en Clément Lenglet (Tottenham Hotspur) de club ook al.

Meer nieuws

'Overmars kan 17-jarige groeibriljant met grote winst verkopen aan topclub'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties