Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Barcelona schrijft naam van AZ'er op als aanwinst voor achterhoede'

Laatste update:

In de achterhoede bijvoorbeeld moet iets gebeuren. Carles Puyol verlaat Barcelona na het seizoen en heeft aangegeven niet op andere gedachten gebracht te kunnen worden. Javier Mascherano werd jaren geleden omgeturnd van middenvelder naar verdediger, maar er zijn twijfels gerezen over zijn nut achterin. Voor Alex Song geldt min of meer hetzelfde en hij gaat misschien weg in de zomer. Centraal kunnen zodoende eigenlijk alleen Gerard Piqué en Marc Bartra gebruikt worden en dat is te weinig.

Volgens Marca wil Barcelona één of twee nieuwe centrale mannen halen. In het verleden sloeg men de plank mis met dure aankopen als Martín Cáceres (16,5 miljoen euro), Dmitry Chigrinskiy (25 miljoen euro) en Henrique (16 miljoen euro) en om dat niet nog eens te laten gebeuren, wordt er goed nagedacht over wie er wél gehaald moet(en) worden. Het liefst van alles koopt de Spaanse club Thiago Silva, maar Paris Saint-Germain piekert er niet over de Braziliaan te verkopen.

Op de lijst staan nog tien andere namen, stelt de krant. Een paar daarvan zijn 'logische keuzes', maar zij zijn wel peperduur óf liggen nog langdurig vast: Mats Hummels, Daniel Agger, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen en Marquinhos. Er zijn daarom ook enkele mindere goden aan de lijst toegevoegd, te weten Jeffrey Gouweleeuw (AZ), Aleksander Dragovic (Dynamo Kiev), Eliaquim Mangala (FC Porto), Eder Balanta (River Plate) en Federico Fazio (Sevilla).

Behalve Mangala kosten alle spelers op de 'B-lijst' zeker niet meer dan vijftien miljoen euro en dat vindt Barcelona een aanlokkelijke gedachte. Of Gouweleeuw serieus bekeken is door scouts van de Catalanen is niet duidelijk. De 22-jarige centrale verdediger heeft zijn eerste seizoen bij AZ er bijna opzitten. Hij speelde hiervoor drie jaar bij sc Heerenveen. Zijn contract in Alkmaar loopt nog tot medio 2018 en na dit seizoen krijgt hij te maken met Marco van Basten, zijn ex-trainer in Friesland. Met hem had Gouweleeuw niet altijd een even makkelijke band.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties