Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona schrikt niet en hakt in december knoop door over Frenkie de Jong'

Laatste update:

Volgens de maandageditie van De Telegraaf heeft Real Madrid tachtig miljoen euro over voor De Jong, die in het Santiago Bernabéu zou worden gezien als de potentiële opvolger van Luka Modric. Een dag eerder verscheen in Engeland het bericht dat Manchester City eveneens meer dan gemiddelde belangstelling zou hebben. "Ik kan dit bevestigen noch ontkennen", reageert zaakwaarnemer Ali Dursun op de vraag of topclubs zich bij hem hebben gemeld. "Dat moet je aan Marc Overmars vragen, want ik stuur alle clubs die zich bij me melden naar hem door."

Barcelona probeerde in de zomer al om De Jong naar het Camp Nou te halen, maar Ajax weigerde medewerking te verlenen en was sowieso niet onder de indruk van de bedragen die werden geboden. De directeur spelersbeleid suggereerde zelfs dat Barcelona zich in januari weer mag melden, maar dat men toch geen groen licht zal geven. Sport schrijft dinsdag dat Barcelona zijn standpunt inzake De Jong niet zal veranderen, daar hij ook publiekelijk heeft aangegeven ooit voor Barcelona te willen spelen.

Volgens de sportkrant zal Barcelona in december een definitieve beslissing over De Jong nemen, ongeacht de vermeende belangstelling van Real Madrid en andere clubs. Het is de bedoeling dat de middenvelder van Ajax volgend jaar zomer aan de selectie van Barcelona wordt toegevoegd. In de komende maanden wil het team van technisch secretaris Eric Abidal naar verluidt elke Champions League-wedstrijd van Ajax uitvoerig bekijken, om met eigen ogen te zien hoe De Jong zich in het Europese toernooi manifesteert.

Bij welke club past Frenkie de Jong beter?

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties