Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona-selectie richt zich tot Koeman: 'U gaf mijn carrière een boost'

Laatste update:

Depay plaatste een oude foto vanuit zijn jeugd, waar hij als PSV-talent de hand schudt van Koeman. "U gaf mijn carrière een nieuwe boost, daar ben ik ontzettend dankbaar voor! Ik heb ontzettend veel respect voor u als trainer, maar nog meer voor u als persoon. Ik hoop dat we in de toekomst opnieuw samenwerken", aldus Depay, die afgelopen zomer door Koeman naar Barcelona werd gehaald.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong)

Frenkie de Jong heeft minder woorden nodig: "U bent een geweldige coach en een fantastisch persoon", aldus de middenvelder. "Bedankt voor het vertrouwen", aldus Dest, die onder Koeman veelvuldig aan spelen toekwam in het Camp Nou. "Ik zal dit altijd waarderen. Veel succes in uw nieuwe hoofdstuk." Piqué: "Het was me een groot genoegen om tot uw dienst te zijn. Ik wens u alle geluk van de wereld in de toekomst", aldus de verdediger, die afsluit met een 'dikke knuffel'.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door GAVI (@pablogavi)

Gavi plaatste op Instagram een foto van zichzelf samen met Koeman. Het toptalent brak door onder de Nederlandse trainer en mag zich als zeventienjarige zelfs al Spaans international noemen. "Heel erg bedankt voor het vertrouwen en het geven van de kans om mijn droom te vervullen. Ik wens u het beste", schrijft hij. Ook Pedri heeft een boodschap voor Koeman: "Het spijt me dat de dingen niet zijn gegaan zoals u wilde, meneer. Ik zal u voor altijd dankbaar zijn voor alles wat u voor mij heeft gedaan. Ik wens u het beste, zowel persoonlijk als professioneel."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marc ter Stegen (@mterstegen1)

"Bedankt voor alles, mister", schrijft doelman Marc-André ter Stegen. "Uw passie voor deze club en stad is speciaal. Ik wens u het beste voor de toekomst. Veel geluk en gezondheid!" Ook Ansu Fati richt zich op Instagram tot Koeman: "Bedankt voor alles, mister!"

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
1
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties