Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona sloot 'PSG-pact' met Rakitic na bod van negentig miljoen'

Laatste update:

Valverde sloot met Rakitic het zogenaamde 'PSG-pact', waarin werd afgesproken dat de middenvelder iedere wedstrijd zou spelen als hij in Barcelona zou blijven. Het was de oefenmeester alles eraan gelegen om Rakitic in het Camp Nou te houden, nadat hij op het WK met Kroatië de finale wist te bereiken. De Kroaten moesten de wereldtitel uiteindelijk aan Frankrijk laten en gingen in de eindstrijd met 4-2 onderuit.

Het pact tussen Valverde en Rakitic is niet bepaald een geheim in de selectie van Barcelona. De spelers van de Catalanen zouden er echter weinig problemen mee hebben, omdat de middenvelder dit seizoen in een uitstekende vorm steekt. Rakitic kwam tot dusver bijna in iedere wedstrijd in actie voor Barcelona. Alleen het uitduel met Cultural Leonesa in de Copa del Rey (0-1 winst) kwam hij niet binnen de lijnen, omdat Barça in die wedstrijd aantrad met een tweede garnituur.

Rakitic speelde dit seizoen tot dusver zeventien wedstrijden, waarin hij goed was voor drie doelpunten en drie assists. De dertigjarige Kroaat werd door Barcelona in 2014 voor achttien miljoen euro overgenomen van Sevilla. Rakitic, die eerder speelde voor Schalke 04 en FC Basel, heeft bij de Catalanen nog een contract tot medio 2021.

Snap jij deze afspraak?

Meer nieuws

'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
21
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties