Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona sluit akkoord: Junior Firpo wordt de stand-in van Jordi Alba'

Laatste update:

Firpo stond al enige tijd bovenaan de verlanglijst van Barcelona, dat een nieuwe linksback zocht om Jordi Alba op termijn op te volgen. De 22-jarige Spanjaard leek echter een te dure optie, daar hij een afkoopsom van zestig miljoen euro in zijn contract had staan. Matteo Darmian van Manchester United en Philipp Max van FC Augsburg werden al genoemd als alternatieven. De komst van David Alaba van Bayern München leek onrealistisch.

Barcelona bleef onderhandelen met Real Betis, ook nadat een bod van achttien miljoen euro plus vijf miljoen aan variabelen werd afgewezen. Real Betis leek de hakken in het zand te zetten in een poging om minstens 25 miljoen euro aan de deal over te houden. Uiteindelijk lijkt de transfersom dus toch lager uitgevallen. Firpo had een contract tot de zomer van 2023 in het Benito Villamarín en wordt na Marc Cucurella, Emerson, Neto, Frenkie de Jong en Antoine Griezmann de zesde zomeraankoop.

De viervoudig international van Spanje Onder-21 brak in de eerste maanden van 2018 door bij Real Betis. Hij promoveerde vanuit het beloftenteam en maakte op 12 februari 2018 zijn debuut in LaLiga. Firpo werd de eerste speler ooit in de competitie die is geboren in de Dominicaanse Republiek. In totaal staat de teller op 38 competitieduels voor Real Betis, waarvan 24 in het afgelopen seizoen.

Is Junior Firpo een goede aankoop voor Barcelona?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties