Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona sluit akkoord over vijfjarige deal met salaris van 12 miljoen euro'

Laatste update:

De Argentijnse aanvaller, die voor de coronacrisis veel indruk maakte bij de Italiaanse grootmacht, heeft een ontsnappingsclausule van 111 miljoen euro in zijn tot medio 2023 lopende contract staan. De bepaling is wel alleen geldig tot 15 juli. Tevens staat de clubleiding van Internazionale naar verluidt open voor een transfersom van tachtig miljoen euro voor Martínez. Als onderdeel van de deal zou Barcelona dan twee spelers richting Milaan sturen.

Frenkie de Jong weer in training: 'Geniet vooral van de rondo's'

Trainer Quique Setién staat volgens Sport niet onwelwillend tegenover een ruildeal, met onder meer Arturo Vidal, Ivan Rakitic en Júnior Firpo als mogelijke kandidaten. Het bestuur van Barcelona voelt er echter weinig voor om tijdens de coronacrisis tachtig miljoen euro neer te leggen. Men hoopt dat de transfersom voor Martínez kan worden teruggebracht tot zestig miljoen euro en dat de gesprekken die gepland staan voor de komende periode het gewenste resultaat zullen opleveren. Barcelona is tevens in de markt voor Miralem Pjanic, al is het onzeker of er een akkoord zal worden bereikt met Juventus.

Marca schetste onlangs een niet al te rooskleurig beeld van Barcelona in financieel opzicht. Alleen Ansu Fati, Marc-André Ter Stegen, Gerard Piqué, Frenkie de Jong, Antoine Griezmann en Lionel Messi zijn naar verluidt zeker van hun sportieve toekomst bij de Catalaanse grootmacht. Naast Rakitic, Vidal en Júnior Firpo mogen ook Neto, Jean-Clair Todibo, Ousmane Dembélé en Moussa Wagué uitzien naar een andere werkgever. Concrete aanbiedingen zijn evenwel nog niet binnengekomen bij de koploper in LaLiga.

Vind jij Lautaro Martínez bij Barcelona passen?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
13
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
67

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties